Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Ibiza (6J) εκτελεί η εταιρεία ΤΕΧΝΟΚΑΡ –AUTOHELLAS A.T.E.E., επίσημος εισαγωγέας των οχημάτων Seat, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά σε 1.386 μονάδες του μοντέλου, με ημερομηνία παραγωγής από 31 Οκτωβρίου 2014 έως 9 Οκτωβρίου του 2017. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, είναι πιθανό -σε περίπτωση σύγκρουσης- η βίδα της απευθείας γείωσης της μπαταρίας να αποκοπεί από το φύλλο μετάλλου και το αρνητικό της να αποσυνδεθεί από τις εσωτερικές πλάκες της μπαταρίας, προκαλώντας απώλεια ηλεκτρικής ενέργειας, απαραίτητης για το ξεκλείδωμα των θυρών έπειτα από σύγκρουση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Seat Service, για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στη γραμμή εξυπηρέτησης Seat Line 800 11 80000 είτε ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης http://www.seat.gr/corporate/contact-us.html.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης