Στην ανάκληση των μοντέλων Outlander, Lancer Sportback, Lancer και Lancer Evolution, προχωρά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στην Ελλάδα, λόγω πιθανής δυσλειτουργίας του κυκλώματος του εγκεφάλου.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, ανάκληση αφορά 1.954 οχήματα, μοντέλα 2009 και 2010. Στο κύκλωμα του εγκέφαλου ETACS που ελέγχει τη λειτουργία των φώτων και των υαλοκαθαριστήρων, ενδέχεται, σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων να δημιουργηθεί µμεγαλύτερη ηλεκτρική αντίσταση, µε αποτέλεσμα την δυσλειτουργία ή ακόμη και την πλήρη διακοπή της λειτουργίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως µέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mitsubishi για να γίνει έλεγχος και τυχόν αντικατάσταση του εγκεφάλου ETACS, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 797 µε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή µέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης