Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Focus, C-MAX, Kuga, Mondeo, S-MAX, Galaxy και Transit Connect με κινητήρες 1.0, 1.5 και 1.6 EcoBoost, εκτελεί η εταιρεία Ford Motor Hellas σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 2.320 αυτοκίνητα, που παρήχθησαν από 1η Αυγούστου 2012 έως 30 Ιουνίου 2016. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ορισμένα οχήματα με κινητήρα 1.0, 1.5 ή 1.6 EcoBoost και μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων ενδέχεται να εμφανίσουν θραύση του πλατό του συμπλέκτη. Αυτό προκαλεί οσμές από τον συμπλέκτη και μειωμένη απόδοση του οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην απίθανη περίπτωση θραύσης του πλατό του συμπλέκτη, μπορεί να ακουστεί θόρυβος από την περιοχή του κιβωτίου ταχυτήτων και σε ακραίες περιπτώσεις να εκτοξευθούν θραύσματα και να χτυπήσουν εξαρτήματα στον χώρο του κινητήρα, με πιθανότητα καπνού ή και φωτιάς στην περιοχή του χώρου του κινητήρα.

Μέχρι αυτήν τη στιγμή δεν έχει περιέλθει σε γνώση της εταιρείας κανένα ατύχημα το οποίο να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν άμεσα μέσω προσωπικής επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Ford για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι – ιδιοκτήτες παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford ή στον τηλεφωνικό αριθμό 210-4805620, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info11@ford.com.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης