Στην ανάκληση των αυτοκινήτων Cherokee και Grand Cherokee προχωρά η εταιρεία Lancia Jeep Ελλάς Α.Ε., σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά 2.515 οχήματα Jeep Cherokee (τύπος KJ), μοντέλα ετών 2002–2003 και 265 οχήματα Grand Cherokee (τύπος WG/WJ), μοντέλα ετών 2002–2004. Στα παραπάνω αυτοκίνητα υπάρχει το ενδεχόμενο υπό ορισμένες συνθήκες, το σύστημα παθητικής προστασίας (ORC) να προκαλέσει την αναίτια ενεργοποίηση των μπροστινών αερόσακων. Για τον λόγο αυτό γίνεται προληπτική αντικατάσταση της εν λόγω μονάδας ελέγχου (ORC).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα. Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Lancia Jeep Ελλάς ΑΕ, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Όσοι καταναλωτές επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Lancia Jeep Ελλάς ΑΕ στο τηλέφωνο 210 6700896. Σημειώνεται επίσης, ότι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της Jeep μπορούν να ελέγξουν για τις εκκρεμότητες σε διορθωτικές ενέργειες του οχήματός τους στην διεύθυνση http://recalls.jeep-hellas.gr/ εισάγοντας στο αντίστοιχο πεδίο τους οκτώ τελευταίους αριθμούς του αριθμού πλαισίου του αυτοκινήτου τους.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης