Η εταιρεία Chevellas A.E., Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων Chevrolet στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, προχωρά στην ανάκληση του μοντέλου Spark (Μ300).

Η ανάκληση αφορά 4.819 αυτοκίνητα, χρονολογίας κατασκευής 2010-2015, με αριθμούς πλαισίου από AC148765 έως FC706529. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται το δευτερεύον μάνταλο του καπό κινητήρα να μην επανέλθει στη σωστή θέση του μετά το άνοιγμα του καπό, εξαιτίας ενδεχόμενης διάβρωσής του. Σε αυτήν την περίπτωση και εφόσον το πρωτεύον μάνταλο δεν έχει ασφαλίσει σωστά, είναι πιθανό το καπό να ανοίξει κατά την οδήγηση του οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έως σήμερα δεν έχει αναφερθεί κάποιο ατύχημα σχετιζόμενο με τη συγκεκριμένη δυσλειτουργία στην Ελλάδα. Ωστόσο, έχει αναφερθεί μία αντίστοιχη περίπτωση στο εξωτερικό, όπου το καπό άνοιξε κατά την οδήγηση.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Chevrolet προκειμένου να γίνει αντικατάσταση του δευτερεύοντος μαντάλου του καπό κινητήρα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο τηλέφωνο 210 5773460.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης