Ανακαλούνται 8.621 Jeep Cherokee στην ελληνική αγορά

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016, 17:45
Ανακαλούνται 8.621 Jeep Cherokee στην ελληνική αγορά

Στην ανάκληση του μοντέλου Cherokee (τύπος ΚJ), προχωρά η εταιρεία Lancia Jeep Ελλάς ΑΕ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας για έλεγχο ή αντικατάσταση του κοτσαδόρου.

Η ανάκληση αφορά 8.621 οχήματα, μοντέλα ετών 2002 –2007, τα οποία είναι εφοδιασμένα με εργοστασιακά τοποθετημένο ή aftermarket κοτσαδόρο. Σε περίπτωση που το όχημα δεν διαθέτει κοτσαδόρο, τότε πρέπει να εγκατασταθεί σε αυτό εγκάρσια δοκός/πλαίσιο η οποία θα βελτιώσει την απόδοση του οχήματος σε συγκεκριμένου τύπου, χαμηλής ταχύτητας, συγκρούσεις.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Lancia Jeep Ελλάς ΑΕ, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ελέγξουν για τις εκκρεμότητες σε διορθωτικές ενέργειες του οχήματός του μέσω της ιστοσελίδας http://recalls.jeep-hellas.gr/ εισάγοντας στο αντίστοιχο πεδίο τους 8 τελευταίους αριθμούς του αριθμού πλαισίου του αυτοκινήτου τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την Τεχνική ∆ιεύθυνση της εταιρείας Lancia Jeep Ελλάς ΑΕ στο τηλέφωνο 210-6700896.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016, 17:45