Στην ανάκληση του Wrangler (τύπος JK) για έλεγχο του αερόσακου οδηγού προχωρά η εταιρεία LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ Α.Ε., σε συνεργασία µε το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.

Η ανάκληση αφορά σε 943 οχήματα, μοντέλα ετών 2007 – 2010. Το ελατήριο επαφών του αερόσακου τιμονιού σε ορισμένα οχήματα είναι πιθανό να έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο, που υπάρχει πιθανότητα να εισχωρήσει σκόνη, εάν το όχημα λειτουργεί σε περιβάλλοντα με ακραίες συνθήκες σκόνης. Η εισαγωγή σκόνης στο ελατήριο επαφών μπορεί να επηρεάσει τα κυκλώματα του αερόσακου, να προκαλέσει ενεργοποίηση της λυχνίας προειδοποίησης αερόσακου και/ή τη μη ενεργοποίηση του αερόσακου οδηγού σε περίπτωση πρόσκρουσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΕ, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΕ στο τηλέφωνο 210 6700800. Επιπρόσθετα, ο ιδιοκτήτης μπορεί να ελέγξει για τις εκκρεμότητες σε διορθωτικές ενέργειες του οχήματός του μέσω της ακόλουθης διασύνδεσης http://recalls.jeep-hellas.gr/ με την εισαγωγή στο αντίστοιχο πεδίο των 8 τελευταίων αριθμών του αριθμού πλαισίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης