Πρόγραμμα ανάκλησης για τα μοντέλα Seat Ibiza (KJ1) και Arona (KJ7), παραγωγής από 31 Οκτωβρίου 2016 έως 6 Νοεμβρίου 2018, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Από την ανάκληση επηρεάζονται 1.248 αυτοκίνητα. Στα οχήματα είναι πιθανό τα πίσω τακάκια/σιαγόνες να φθαρούν και τα καλώδια του χειρόφρενου να χαλαρώσουν, προκαλώντας έλλειψη τάσης στο παξιμάδι ρύθμισης του μοχλού του χειρόφρενου. Με την έλλειψη τάσης ενδέχεται, από τη χρήση, να μετακινηθεί η θέση ρύθμισης του παξιμαδιού, να αυξηθεί η διαδρομή του μοχλού και το αυτοκίνητο να μη συγκρατείται σωστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών SEAT Service, για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στη γραμμή εξυπηρέτησης SEAT Line 800 11 80000 είτε ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής επικοινωνίας SEAT στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.seat.gr/corporate/contact-us.html.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης