Στην ανάκληση 173 μονάδων των μοντέλων Citigo, Rapid και Octavia, προχωρά η εταιρεία Cosmocar AE, γενικός εισαγωγέας αυτοκινήτων Skoda στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια ανάκλησης αφορά αυτοκίνητα που παρήχθησαν από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Απρίλιο του 2016. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα εµπλεκόµενα αυτοκίνητα µε χειροκίνητη παιδική ασφάλεια, υπάρχει το ενδεχόμενο η ενεργοποιημένη παιδική ασφάλεια να απενεργοποιηθεί έπειτα από έντονα τραντάγματα και η πόρτα να ανοίγει από το εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα. Οι κάτοχοι των αυτοκινήτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Skoda για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών Skoda στο τηλέφωνο 210 9981081 από 09.00 – 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης