Στην ανάκληση 121 μονάδων των μοντέλων Panda και 500 προχωρά η Fiat στην ελληνική αγορά, λόγω ενδεχόμενης δυσλειτουργίας στη δέστρα των ζωνών ασφαλείας.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, η ανάκληση αφορά 121 οχήματα συνολικά, με αριθμούς πλαισίου από 3395758 έως 3408815 για το Fiat Panda και από 0J281973 έως 0J286259 για το Fiat 500.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα παραπάνω οχήματα, υπάρχει πιθανότητα δυσλειτουργίας στη δέστρα της ζώνης ασφαλείας. Συγκεκριμένα, λόγω μιας απόκλισης στη διαδικασία θερμικής επεξεργασίας της πόρπης, οι δέστρες των ζωνών ασφαλείας, εξωτερικού προμηθευτή, μπορεί να μην είναι συμβατές.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα κανένα περιστατικό που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης ονομαστικής επιστολής, προκειμένου να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Fiat ώστε να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος, και αν χρειάζεται η αντικατάσταση της δέστρας των ζωνών ασφαλείας των εμπρός καθισμάτων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη δωρεάν γραμμή επικοινωνίας 800.11.500.800.
  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης