Πρόγραμμα ανάκλησης για το μοντέλο Punto εκτελεί η εταιρεία FCA Hellas σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων, της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά σε 153 αυτοκίνητα Punto με εύρος αριθμών πλαισίου από 0P250669 έως 0P299271, στα οποία λόγω μιας δυνητικής συμφωνίας στη διαδικασία παραγωγής του κατασκευαστή μπορεί να παρατηρηθεί δυσλειτουργία των προεντατήρων των μπροστινών ζωνών ασφαλείας. Η σωστή λειτουργία θα αποκατασταθεί μέσω ενός κιτ επισκευής που έχει δημιουργηθεί κατάλληλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα κανένα περιστατικό που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης ονομαστικής επιστολής, προκειμένου να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Fiat, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες επεμβάσεις, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη δωρεάν γραμμή επικοινωνίας 800.11.500.800.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης