Χωρίς να έχει υπάρξει η παραμικρή ενημέρωση ή φημολογία, η Skoda προχώρησε στα… κρυφά στην ανανέωση του δημοφιλέστερου μοντέλου της γκάμας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Octavia φέρει νέους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένη μάσκα, νέα γρίλια, καινούργια φωτιστικά σώματα τα οποία είναι διαθέσιμα και με τεχνολογία full LED και νέες ζάντες 16, 17 και 18 ιντσών. Μικρές αλλαγές υπάρχουν και στα πίσω φώτα, με τα υπόλοιπα τμήματα του αμαξώματος να παραμένουν ως έχουν.

Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνει το νέο σύστημα πολυμέσων Columbus με οθόνη αφής 9,2 ιντσών, μέσω του οποίου μπορεί ο οδηγός να χειριστεί πιο γρήγορα και εύκολα κάθε λειτουργία του αυτοκινήτου. Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης, περιλαμβάνοντας όλα τα συστήματα υποβοήθησης, όπως αυτό της αποφυγής σύγκρουσης με πεζό, του αυτόματου παρκαρίσματος, της ανίχνευσης «τυφλού» σημείου και του βοηθού στάθμευσης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στους κινητήρες, η Octavia συνεχίζεται να προσφέρεται με τα γνωστά σύνολα βενζίνης και diesel του ομίλου VW. Παράλληλα, οι ισχυρότερες εκδόσεις 1.8 TSI και 2.0 TDI φέρουν και σύστημα τετρακίνησης έπειτα από επιθυμία του πελάτη.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης