Απομένουν λίγες εβδομάδες έως την επίσημη αποκάλυψη του νέου πολυτελούς station της βρετανικής φίρμας, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουνίου.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιάσει ο διεθνούς φήμης τενίστας Andy Murray, πιθανότατα στο θρυλικό γήπεδο τένις του Γουίμπλετον, στην Αγγλία, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί τον περασμένο μήνα η εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Jaguar, ως χορηγός και επίσημος υποστηρικτής του διάσημου τουρνουά τένις που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 2-16 Ιουλίου, δημιούργησε ένα εξαιρετικό video, αναζητώντας το πιο απομακρυσμένο γήπεδο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό βρίσκεται στη νήσο Harris της Σκωτίας και το επισκέφθηκε με την καινούργια XF Sportbrake και οδηγό τον πρώην άσο Tim Henman.

Ο Murray, No1 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν πίστευε ότι υπάρχει τέτοιο court στον κόσμο, ώσπου το είδε στη σχετική φωτογραφία που του έστειλε η Susan MacCormick.

Η XF Sportbrake βασίζεται στην αλουμινένια πλατφόρμα της XF sedan, χρησιμοποιεί τα ίδια μηχανικά μέρη και διαθέτει μια υπέροχη πανοραμική γυάλινη οροφή. Η Jaguar ισχυρίζεται ότι είναι το πιο δυναμικό και premium station wagon που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης