Στο κεντρικό Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στο New Broadcasting House, έδρα του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού BBC, δεσπόζει το άγαλμα του μυστηριώδη οδηγού με τη λευκή φόρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τεράστιο άγαλμα του χαρισματικού Stig που πρωταγωνιστεί στην διασημότερη τηλεοπτική εκπομπή Top Gear, δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου παγκόσμιου τηλεοπτικού καναλιού. Έχει ύψος 9 μέτρα, είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα και για να ολοκληρωθεί χρειάστηκαν δύο μήνες. Όπως ανέφεραν οι τρεις γλύπτες που ήταν υπεύθυνοι για το έργο, πρέπει να πλένεται στο χέρι, μόνο με ζεστό νερό και σαπούνι.

Αποτελεί τμήμα της διαφημιστικής καμπάνιας για την προώθηση του νέου καναλιού BBC Brit, το οποίο εκπέμπει στην Πολωνία από την 1η Φεβρουαρίου 2016 και σταδιακά σε όλες τις χώρες του κόσμου. Στο τηλεοπτικό πρόγραμμα περιλαμβάνεται φυσικά και η σειρά Top Gear που ξεκινά στις 29 Μαΐου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε πως, το Λονδίνο είναι ο τελικός προορισμός του αγάλματος. Στις αρχές του έτους είχε ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης και μέχρι πρότινος ήταν τοποθετημένο απέναντι από το Παλάτι Πολιτισμού και Επιστημών, στην Βαρσοβία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης