Η νέα γενιά του supermini της ιαπωνικής φίρμας βρίσκεται ήδη στα σκαριά, με τους σχεδιαστές και μηχανικούς της Nissan να εργάζονται σε φουλ ρυθμούς, προκειμένου να έχουν έτοιμο το αυτοκίνητο στα τέλη της επόμενης χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο Micra δεν θα έχει καμία σχέση με το τωρινό μοντέλο, ενώ υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει και το όνομά του. Βασίζεται στο πρωτότυπο Sway που είδαμε στην έκθεση της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας μεγαλύτερες διαστάσεις και πιο ελκυστικό σχεδιασμό.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος της Nissan, Trevor Mann, παραδέχθηκε πως οι πωλήσεις του υπάρχοντος μοντέλου μειώθηκαν αισθητά και για να κερδίσουν πίσω τους πελάτες, πρέπει να κάνουν στροφή στην ποιότητα. Γι΄αυτό, θα δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο με σημαντικά αναβαθμισμένη καμπίνα και πλούσιο εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, η παραγωγή του θα γίνεται πιθανότατα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Sunderland της Βρετανίας και όχι σε αυτές της Ινδίας, αν και όπως είπε ο κύριος Mann, οι ευθύνες για την ποιότητα του σημερινού Micra δεν πρέπει να επιρρηφθούν στο εργοστάσιο αλλά στους ανθρώπους που έδωσαν την έγκριση για παραγωγή.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
    
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης