Ο περασμένος Οκτώβρης ήταν ο καλύτερος μήνας για την KIA όσον αφορά την παραγωγή στο εργοστάσιο που διατηρεί στην Σλοβακία με την αύξηση να αγγίζει το 35%. Από την έναρξη της παραγωγής του εργοστασίου τον Δεκέμβριο του 2006 το αποτέλεσμα αυτό θεωρείται μηνιαίο ρεκόρ στην ιστορία της εταιρείας. 

Περισσότερα από 253.000 οχήματα έχουν παραχθεί μέχρι στιγμής ξεπερνώντας την παραγωγή του περασμένου έτους κάτι που οφείλεται στην λειτουργία της τρίτης βάρδιας αλλά και στην έναρξη παραγωγής των δύο νέων μοντέλων cee’d. «Φέτος, στοχεύουμε στην παραγωγή 285.000 αυτοκινήτων.», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της KIA Motors στη Σλοβακία Eek-Hee Lee.                           

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τους πρώτους δέκα μήνες του 2012, η KIA στη Σλοβακία κατέγραψε ρεκόρ παραγωγής από έτος σε έτος σε ποσοστό 10% στο cee’d και 41% στο Sportage. Επιπλέον, περισσότεροι από 397.000 κινητήρες κατασκευάστηκαν κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου, που σημαίνει 29% αύξηση από έτος σε έτος. Η Kia σχεδιάζει επίσης να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή ενός άλλου νέου μοντέλου κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013, του τρίθυρου pro_cee’d.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης