Αποδοτικοί κινητήρες προδιαγραφών Euro6, αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων, πλήρες πακέτο άνεσης και ασφάλειας και φυσικά κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες. Tο καινούργιο Ducato αποτελεί τo ιδανικό όχημα για τον επαγγελματία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά του δημοφιλούς μοντέλου είναι διαθέσιμη προς παραγγελία στη χώρα μας, με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται στα 26.800 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Οι πρώτες μονάδες του θα βρίσκονται στις εκθέσεις τον Σεπτέμβριο, ενώ, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων θα προσφέρεται έκπτωση 3.000 ευρώ.

Για την κίνηση φροντίζουν οι προηγμένοι κινητήρες diesel προδιαγραφών Euro 6D απόδοσης από 120 έως 140 ίππους.

Τα μοτέρ συνδυάζονται με το 9άρι αυτόματο κιβώτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, υπάρχει και η έκδοση Natural Power που χρησιμοποιεί φυσικό αέριο με απόδοση 136 ίππους και 350Nm ροπής.

Όλες οι εκδόσεις του νέου Ducato εφοδιάζονται με το EcoPack, ένα σύνολο έξυπνων τεχνολογιών που ως στόχο έχουν την οικονομία καυσίμου και την προστασία του περιβάλλοντος. Το σύστημα περιλαμβάνει λειτουργία Start & Stop, έναν έξυπνο εναλλάκτη, την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αντλία καυσίμου και ένα προηγμένο λογισμικό που διασφαλίζει τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση καυσίμου.

Παράλληλα, το Ducato εξοπλίζεται στάνταρ με το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) που περιλαμβάνει εκτός των άλλων σύστημα επόπτευσης τυφλού σημείου, σύστημα αυτόματης πέδησης και σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής πορείας. Φυσικά, δεν λείπει το σύστημα πολυμέσων, συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto.

Τέλος, να σημειώσουμε πως ο ωφέλιμος όγκος του οχήματος κυμαίνεται από 8 έως 17 κ.μ. και το ωφέλιμο βάρος από 1.140 έως 1.575 κιλά.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του Ducato

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης