Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το λανσάρισμα της νέας γενιάς του δημοφιλούς sedan της Opel, καθώς ξεκίνησε και επίσημα η παραγωγή του μοντέλου στο εργοστάσιο του Rüsselsheim.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο Insignia Grand Sport, που κατασκευάστηκε κατά παραγγελία πελάτη, βγήκε από τη γραμμή παραγωγής, παρουσία του CEO της γερμανικής φίρμας, Karl-Thomas Neumann, των στελεχών και των εργαζομένων. Είναι βαμμένο σε λευκή περλέ απόχρωση και εφοδιάζεται με τον δίλιτρο diesel κινητήρα των 170 ίππων. Ο ισχυρός άνδρας της Opel έκανε λόγο για μια σπουδαία μέρα, ενώ ο διευθυντής του εργοστασίου, Michael Lewald, ευχαρίστησε τους εργαζομένους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν τους τελευταίους μήνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Οι παραγγελίες για τα καινούργια Insignia Grand Sport και Sports Tourer άνοιξαν επίσημα στις 16 Φεβρουαρίου. Τα πρώτα τρία αυτοκίνητα παραγωγής προορίζονται για την Πολωνία, τη Δανία και τη Γερμανία, με τις παραδόσεις στις ευρωπαϊκές χώρες να ξεκινούν το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε πως το μοντέλο βασίζεται σε νέα αρχιτεκτονική, είναι έως 200 κιλά ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, χαμηλότερο και πιο ευρύχωρο εσωτερικά. Η σχεδίασή του συνδυάζει σπορ στιλ και κομψότητα. Στις τεχνολογίες, ξεχωρίζει το ευφυές σύστημα τετρακίνησης με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring) και η δεύτερη γενιά του συστήματος προβολέων IntelliLux LED matrix.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης