Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η διάσημη ιταλική φίρμα από τη Sant΄Agata της Μπολόνια επανεκκινεί σταδιακά τις διαδικασίες παραγωγής. Οι εργαζόμενοι επέστρεψαν στο εργοστάσιο μετά από περίπου 2 μήνες, τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες προστασίας των ειδικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η Lamborghini ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 7 Μαΐου, θα αποκαλύψει ένα νέο μοντέλο.  Η παρουσίαση θα γίνει διαδικτυακά και σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την Εμίλια Ρομάνια, πρόκειται για την τετρακίνητη έκδοση της Huracan Evo Spyder.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξεκινάμε με ενέργεια αλλά και με αυστηρά πρωτόκολλα. Η υγεία των ανθρώπων μας αποτελεί προτεραιότητα. Δεν έχουμε κερδίσει ακόμη τη μάχη με τον ιό και πρέπει να ακολουθούμε πιστά τις εντολές της κυβέρνησης και των επιστημόνων», δήλωσε αρχικά ο επικεφαλής της αυτοκινητοβιομηχανίας, Stefano Domenicali.

Στη συνέχεια, ο CEO της Lamborghini είπε: «Παρά την κατάσταση, το πρώτο τρίμηνο έκλεισε με θετικά αποτελέσματα. Θα επιστρέψουμε δυναμικά το ταχύτερο δυνατό και οι αντιπρόσωποί μας θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν τις παραδόσεις στους πελάτες σύντομα».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης