Του Λουκά Παπαλάμπρου

Το πολυαναμενόμενο μοντέλο της φημισμένης ιταλικής φίρμας, μετρά αντίστροφα το χρόνο για τα επίσημα αποκαλυπτήρια, καθώς όπως ανακοίνωσε η Lamborghini, στις 4 Δεκεμβρίου θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα, στη Sant’Agata της Μπολόνια, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων και εκατοντάδων Μέσων από όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία κάνει λόγο για το αδύνατο που έγινε δυνατό. Για ένα Super Sport SUV που θέτει νέα δεδομένα από άποψη απόδοσης, ευελιξίας και πολυτέλειας, διατηρώντας στο ακέραιο το DNA της Lamborghini και προσφέροντας στον οδηγό μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Όπως γνωρίζουμε, το Urus τροφοδοτείται από τον ολοκαίνουργιο V8 4.0 twin turbo κινητήρα, με την απόδοση να αγγίζει τους 650 ίππους. Το λανσάρισμα του αυτοκινήτου στην αγορά έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2018, ενώ έναν χρόνο αργότερα θα δούμε την plug-in hybrid έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος είναι η κατασκευή και πώληση 1.000 μονάδων τον πρώτο χρόνο και 3.500 το 2019, διπλασιάζοντας τον συνολικό όγκο παραγωγής. Αν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις, το Urus θα γίνει το best seller μοντέλο της μάρκας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης