Το 2017 θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την ισπανική εταιρεία, καθώς εκτός από το νέο Ateca θα λανσαριστεί στην αγορά το ανανεωμένο Leon, η νέα γενιά του Ibiza και το πρώτο compact crossover μοντέλο στην ιστορία της φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Παρισιού και πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της παρουσίασης Ateca X-Perience, ο πρόεδρος της Seat, Luca de Meo, επιβεβαίωσε τη δημιουργία του ολοκαίνουργιου Arona. Το αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Nissan Juke, Renault Captur, Peugeot 2008, Opel Mokka X και τα υπόλοιπα οχήματα της κατηγορίας.

Το όνομα Arona προέρχεται από την ομώνυμη περιοχή στην Τενερίφη της Ισπανίας. Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Martorell στη Βαρκελώνη και θα διακρίνεται για τη μοντέρνα εμφάνιση, τις υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας και τους αποδοτικούς κινητήρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, είναι βέβαιο πως βασίζεται στην MQB πλατφόρμα, με την γκάμα των μηχανικών συνόλων να αποτελείται από τις νεότερες εκδόσεις των TSI και TDI κινητήρων του ομίλου VW.

Δείτε εδώ όλα τα μοντέλα της Seat


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης