Όλα είναι έτοιμα για την παγκόσμια πρεμιέρα του πρώτου SUV στην ιστορία της ιταλικής φίρμας. Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της έκθεσης του Λος Άντζελες.

Μάλιστα, οι φίλοι των τεσσάρων τροχών και της Alfa Romeo μπορούν να παρακολουθήσουν σε live streaming το ντεμπούτο, στις 19:15 (ώρα Ελλάδας), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας http://www.alfaromeo.com/reveal.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την εταιρεία, η Stelvio αποτελεί την επιτομή της έκφρασης «La Meccanica delle Emozioni». Βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τη Giulia, υιοθετώντας παράλληλα την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία. Θα διακρίνεται για τα σπορ χαρακτηριστικά, το απαράμιλλο στιλ και τη δυναμική οδική συμπεριφορά.

Αρχικά, θα παρουσιαστεί στην έκδοση Quadrifoglio με τον V6 twin turbo κινητήρα των 2,9 λίτρων, με τους μικρότερους κινητήρας 2.0 βενζίνης και 2,2 diesel να ακολουθούν. Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο οκτώ σχέσεων, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικασία παραγωγής θα ξεκινήσει εκτός απροόπτου στις αρχές του 2017, με την εμπορική πορεία να προγραμματίζεται για το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης