Απίθανα δώρα από την BP για στιλάτα ταξίδια

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016, 18:08
Απίθανα δώρα από την BP για στιλάτα ταξίδια

Τη δυνατότητα να κάνετε τις διαδρομές σας πιο άνετες και συνάμα κομψές προσφέρει η BP, χάρη στη νέα σειρά με είδη ταξιδιού της φημισμένης εταιρείας Ellehammer.

Η σειρά προϊόντων της δανέζικης φίρμας ονομάζεται Urban Collection και αποτελείται από μια ολοκληρωμένη πρόταση ειδών, όπως βαλίτσα, βαλιτσάκι καμπίνας και σακίδιο ώμου, όλα με την υπογραφή της Ellehammer. Οι αποσκευές διακρίνονται για τον μοντέρνο σχεδιασμό τους, τα υλικά υψηλής ποιότητας, την εργονομία και την αντοχή. Διαθέτουν έξυπνες τσέπες, αποθηκευτικούς χώρους, θήκες για υπολογιστές και tablet, καθώς και λουράκια πολλαπλής χρήσης.

Απευθύνονται στον σύγχρονο άνθρωπο που του αρέσει να έχει πιο σπορ εμφάνιση, στον άνδρα και τη γυναίκα που βρίσκονται όλη την ημέρα στον δρόμο αλλά ταυτόχρονα θέλουν να ακολουθούν τη μόδα και να ταξιδεύουν με στυλ.

Ο τρόπος να αποκτήσετε τη σειρά Urbam Collection είναι πολύ απλός. Βάζοντας καύσιμα στα πρατήρια BP μαζεύετε κουπόνια και μπορείτε να αποκτήσετε το προϊόν που επιθυμείτε με έκπτωση έως και 61%. Επίσης μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της συλλογής είτε με κουπόνια σε μειωμένη τιμή ή χωρίς κουπόνια στη λιανική τιμή που αναγράφεται στο φυλλάδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα bpfuels.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016, 18:22