Στην έκθεση της Σαγκάης, που ανοίγει τις πύλες της σε λίγες μέρες, η Volvo θα παρουσιάσει την πιο πολυτελή έκδοση του νέου μεγάλου SUV μοντέλου της γκάμας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται XC90 Excellence και εξωτερικά διαφέρει από τις υπόλοιπες εκδόσεις μόνο από τις χρωμιωμένες επιφάνειες στις κολόνες. Οι μεγαλύτερες αλλαγές έρχονται από το εσωτερικό και την τοποθέτηση δύο ανεξάρτητων καθισμάτων στην πίσω σειρά.

Τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί για την βέλτιστη άνεση και στήριξη των επιβατών, περιλαμβάνουν λειτουργία μασάζ και προσωπικό σύστημα κλιματισμού. Φέρουν υποπόδια, οθόνη αφής που συνδέεται με το σύστημα πολυμέσων και πρόσβαση στο internet.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πίσω επιβάτες, έχουν στη διάθεσή τους πτυσσόμενα τραπεζάκια, ψυγείο, θερμαινόμενες και ψυχωμένες ποτηροθήκες, ακόμα και χειροποίητα κρυστάλλινα ποτήρια με την υπογραφή της Orrefors Sweden. Η προσθήκη ιονιστή στο σύστημα κλιματισμού υπόσχεται καθαρό και φρέσκο αέρα στην καμπίνα, ενώ αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στα ηχομονωτικά υλικά. 

Το σύστημα ήχου της Bowers & Wilkins με τα 19 ηχεία προσφέρει την τέλεια ακουστική, με τον κρυφό φωτισμό και τις δερμάτινες επενδύσεις να ολοκληρώνουν την εικόνα της εντυπωσιακής έκδοσης XC90 Excellence.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης