Το νέο MX-5 ή Miata όπως ονομάζεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων Mazda στις ΗΠΑ, με τη ζήτηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη και τους πελάτες να περιμένουν με ανυπομονησία τη στιγμή της παράδοσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ορισμένοι ωστόσο, έχουν παραλάβει το αυτοκίνητο και πιο συγκεκριμένα οι κάτοχοι της ειδικής έκδοσης MX-5 Launch Edition, η οποία ουσιαστικά προαναγγέλλει την έναρξη της εμπορική πορείας του μοντέλου. Πριν λίγες μέρες, ένας πελάτης πήγε στην αντιπροσωπεία και πήρε το καινούριο roadster, αλλά ήταν τόσο άτυχος που τράκαρε λίγα λεπτά αργότερα.

Ο άνθρωπος δεν είχε διανύσει ούτε 2 μίλια, όταν ο οδηγός ενός Ford F-150 έπεσε από πίσω του, με αποτέλεσμα το MX-5 να εκτιναχθεί μπροστά και να χτυπήσει το προπορευόμενο όχημα. Ευτυχώς, οι δύο οδηγοί δεν έπαθαν το παραμικρό, αλλά το ιαπωνικό sportcar υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως, ο ιδιοκτήτης του κόκκινου MX-5 Launch Edition ειδοποίησε την αντιπροσωπεία, αλλά και την ασφαλιστική εταιρεία, ώστε να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Η Mazda Βορείου Αμερικής ενημερώθηκε για το συμβάν και παρότι δεν ήταν υποχρεωμένη να αναμιχθεί στην υπόθεση, κάλεσε τον πελάτη και του είπε ότι θα αντικαταστήσει το τρακαρισμένο του αυτοκίνητο με ένα καινούριο, εντελώς δωρεάν.

Όπως ήταν φυσικό, ο άνθρωπος δεν πίστευε το δώρο που του έκανε η Mazda. Μπράβο στην εταιρεία για την κίνησή της.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης