Ένα πρόγραμμα το οποίο θα εκτιμήσουν όλοι οι καταναλωτές, καθώς τους διασφαλίζει την αξία του αυτοκινήτου σε βάθος χρόνου και την πιο συμφέρουσα τιμή επαναγοράς, ανακοίνωσε η SsangYong Ελλάδας.

Ουσιαστικά, η προσφορά αυτή βάζει τέλος στις σκέψεις του κατόχου σχετικά με τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου. Μέσω του προγράμματος «Εγγύηση Επαναγοράς», προσφέρεται εγγυημένη τιμή επαναγοράς έως και 55 μήνες από την ημερομηνία 1ης άδειας του οχήματος για αγορές είτε τοις μετρητοίς είτε με διακανονισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πελάτης δεν υποχρεούται να ανταλλάξει το αυτοκίνητό του με καινούργιο SsangYong, αλλά η επαναγορά γίνεται τοις μετρητοίς, με κατάθεση του συμφωνηθέντος ποσού στον τραπεζικό του λογαριασμό. Με την παράδοση του «Συμβολαίου Εγγυημένης Επαναγοράς», στο οποίο αναγράφονται με διαφάνεια οι συμφωνηθείσες τιμές επαναγοράς, η εταιρεία διασφαλίζει την αξία του αυτοκινήτου σε βάθος 5ετίας.

Το πρόγραμμα αφορά στα μοντέλα Tivoli, XLV, Rexton-W και Korando. Σε συνδυασμό με τα 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, τα ισάριθμα έτη δωρεάν οδικής βοήθειας και τα 5 χρόνια δωρεάν service, η SsangYong είναι η μοναδική εταιρεία που εξασφαλίζει στον πελάτη ότι, σε σχέση με το αυτοκίνητό του, τίποτα δεν πρόκειται να επηρεάσει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό για τα επόμενα πέντε χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε όλα τα μοντέλα της SsangYong, τα χαρακτηριστικά και τις τιμές


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης