Του Λουκά Παπαλάμπρου

Αν υπάρχει μία μάρκα που μπορεί να ικανοποιήσει και τις πιο ακραίες απαιτήσεις των πελατών, αυτή είναι η Rolls-Royce. Η βρετανική φίρμα πολυτελών οχημάτων, διαθέτει ορισμένα από τα κορυφαία και ακριβά τετράτροχα του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εργοστάσιο του Goodwood στη Μεγάλη Βρετανία, οι σχεδιαστές και μηχανικοί της RR έχουν στα σκαριά μία ειδική έκδοση της Ghost, που θα συναρπάσει τους συλλέκτες και πάμπλουτους πελάτες της μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Limited Silver Ghost Collection και θα παραχθεί σε μόλις 35 μονάδες. Αποτελεί προϊόν του τμήματος εξατομίκευσης Bespoke της εταιρείας και θα διατίθεται στο αποκλειστικό χρώμα «cassiopeia silver». Το χρώμα στην οροφή είναι βαμμένο στο χέρι και περιέχει σωματίδια από πραγματικό ασήμι.

Από μασίφ ασήμι και χαλκό είναι το διάσημο αγαλματάκι Spirit of Ecstasy στο καπό, ενώ η επιγραφή «Silver Ghost Since 1907» που παραπέμπει στην αυθεντική Silver Ghost του Sir Henry Royce είναι χαραγμένη χειροποίητα.

Η καμπίνα του αυτοκινήτου εντυπωσιάζει με το στιλ και την κομψότητα. Όλες οι επιφάνειες του σαλονιού επενδύονται με υψηλής ποιότητας δέρμα «forest green», στις πόρτες υπάρχουν ασημένια διακοσμητικά, με τις ξύλινες επενδύσεις και τις θήκες για γυαλιά ηλίου, στυλό και ρολόι να σε αφήνουν άναυδο.

H περίτεχνα σχεδιασμένη πλάκα με την επιγραφή «Silver Ghost Collection – One of Thirty-Five», ολοκληρώνει την εικόνα της βρετανικής limo. Στο πορτμπαγκάζ έχει τοποθετηθεί ακόμη και πακέτο για πικ-νικ, με τους επιβάτες να έχουν στη διάθεσή τους ένα προηγμένο σύστημα επικοινωνίας και ενημέρωσης με HDMI συνδεσιμότητα και 4G LTE.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης