Τα περισσότερα αυτοκίνητα καταναλώνουν σημαντικές ποσότητες καυσίμου κυρίως εντός αστικού κύκλου. Ιδίως όταν μιλάμε για αυτοκίνητα με κυβισμό 1.800 κ.εκ. τότε σίγουρα ο καθένας μπορεί να σκεφτεί πως η κατανάλωση είναι ακόμα μεγαλύτερη. Το Lexus CT200 είναι ένα υβριδικό μοντέλο το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία καταναλώνει 3.8 λίτρα καυσίμου στα 100 χιλιόμετρα.

Η τηλεοπτική εκπομπή Ο,τι Κινείται την οποία παρουσιάζει ο Βασίλης Σαρημπαλίδης πήρε στα χέρια της το CT200 με σκοπό να καταναλώσει όσο το δυνατόν λιγότερο καύσιμο. Μετά από μία διαδρομή Βαρυμπόμπη, Πειραιάς, Γλυφάδα, Βάρη, Βουλιαγμένης, Σύνταγμα, Ομόνοια, Αλεξάνδρας και Κηφισίας κατέληξε στην Κηφισιά για να εμφανιστεί στο trip computer το απίστευτο νούμερο των 3.1 λίτρων κατανάλωσης στα 100 χιλιόμετρα. Τέτοια κατανάλωση δεν έχει καταγραφεί ποτέ στο παρελθόν και μάλιστα σε πραγματικές συνθήκες πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέμα μπορείτε να παρακολουθήσετε την Τετάρτη στις 10:00 το βράδυ από την συχνότητα του καναλιού Zoom. Στην ίδια εκπομπή που πρωτοπορεί πάντα με μοναδικά θέματα μπορείτε να δείτε την έκδοση diesel του VW Polo, να μάθετε το πρόγραμμα που ακολουθεί (διατροφή και γυμναστική) ένας οδηγός αγώνων ενώ θα δείτε τι κάνετε στην περίπτωση που… τρακάρετε. Φυσικά δεν λείπουν τα νέα αλλά και τα τρελά και παλαβά των ελληνικών δρόμων.

Την εκπομπή η οποία πλέον μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 10:00 (και όχι κάθε μέρα στις 8:55) μπορείτε να παρακολουθήσετε, εκτός από την τηλεόραση και μέσω internet πατώντας εδώ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το τρέιλερ της εκπομπής με το μουλάρι (!) που ακόμα συζητείται…  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης