Πλήρως ανανεωμένο, με φουλ εξοπλισμό, ψηφιακές τεχνολογίες, συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και τον κινητήρα 1.50 dCi των 110 ίππων, το Captur καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο δημοφιλές μικρό crossover της ευρωπαϊκής αγοράς, αναβαθμίστηκε σε όλα τα σημεία και βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, ισχυροποιώντας περισσότερο την θέση του στην κατηγορία. Οι σχεδιαστές της Renault άλλαξαν τη μάσκα προσεγγίζοντας την αίσθηση του μεγαλύτερου Kadjar, τοποθέτησαν προστατευτικές ποδιές, φώτα ημέρας LED σε σχήμα C και ζάντες 16 και 17 ιντσών.

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 35 χρωματικών επιλογών για το αμάξωμα και πακέτων διαμόρφωσης του εσωτερικού, το οποίο είναι πιο ραφιναρισμένο και πρακτικό από ποτέ, χάρη στα ανώτερης ποιότητας υλικά, το ντουλαπάκι συνοδηγού Easy Life και τις αφαιρούμενες με φερμουάρ επενδύσεις καθισμάτων «Zip Collection».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνει το σύστημα πολυμέσων R-LINK Evolution με οθόνη αφής 7 ιντσών και το Renault R&Go, μετατρέποντας το κινητό τηλέφωνο σε κέντρο ελέγχου. Για πρώτη φορά, το Captur εφοδιάζεται με σύστημα επόπτευσης τυφλής γωνίας «Blind Spot Warning», ενώ δεν λείπει η κάμερα οπισθοπορείας, το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης «Easy Park Assist» και το «Extended Grip» για εκτός δρόμου διαδρομές.

Το ανανεωμένο Captur προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Authentic, Expression και Dynamic. Η γκάμα των κινητήρων αποτελείται από τους βενζίνης 0.9 TCe 90 ίππων και 1.2 TCe 120 ίππων, με τον πρώτο να συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων και τον δεύτερο με εξάρι μηχανικό ή αυτόματο EDC. Στους diesel, o 1.5 dCi προσφέρεται σε εκδόσεις 90 και 110 ίππων. Όλα τα μοτέρ φέρουν Stop & Start και σύστημα ανάκτησης ενέργειας.

Παρά τις αλλαγές, οι τιμές δεν παρουσιάζουν ουσιαστικές μεταβολές σε σχέση με το απερχόμενο Captur. Φυσικά, το μοντέλο συνεχίζει να διατίθεται με 5 χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση και 3 χρόνια οδική βοήθεια.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις τιμές και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης