Με ανανεωμένη εμφάνιση, αναβαθμισμένο εσωτερικό, πλουσιότερο εξοπλισμό και κινητήρες προδιαγραφών Euro 6d, το 500L συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά την εμπορική του πορεία στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική εταιρεία προχώρησε στο απαραίτητο φρεσκάρισμα του δημοφιλούς μοντέλου, προσφέροντας στους οδηγούς μία ολοκληρωμένη πρόταση. Το 500L συνδυάζει τον περιπετειώδη χαρακτήρα ενός SUV, με την πρακτικότητα ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου, διαθέτει εξαιρετικούς χώρους για την κατηγορία, πολυάριθμες επιλογές χρωμάτων και στοιχείων εξατομίκευσης.

Το πορτμπαγκάζ έχει χωρητικότητα 455 λίτρων με τα καθίσματα σε κανονική θέση. Όσο για τον εξοπλισμό, περιλαμβάνει σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, προειδοποίησης σύγκρουσης και πολλά ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο εκδόσεων, την Urban και την City Cross η οποία φέρει πακέτο Off-Road με αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Οι τιμές στην ελληνική αγορά διαμορφώνονται στα 15.300 και 15.990 ευρώ, αντίστοιχα, με την εταιρεία να προσφέρει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και προνομιακό επιτόκιο 2,9%.

Για την κίνηση του αυτοκινήτου φροντίζουν οι κινητήρες 1.4 MultiAir βενζίνης με τους 95 ίππους και οι diesel 1.3 MultiJet ΙΙ 95 ίππων και 1.6 MultiJet ΙΙ απόδοσης 120 ίππων.

Δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά του 500L


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης