Τον ερχόμενο Μάρτιο θα βρίσκεται στην ελληνική αγορά το νέο Swift Sport, με ισχύ 136 ίππων, νέο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ανανεωμένο εσωτερικό χώρο και αναβαθμισμένη ανάρτηση, για πιο δυναμική οδική συμπεριφορά.

Η ισχυρότερη έκδοση του Swift θα κοστίζει 16.490 ευρώ και θα διατίθεται σε μόνο μία έκδοση, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει 7 αερόσακους, ηλεκτρονικό κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι, keyless entry, cruise control, ESP, TCS, φώτα Xenon, φιμέ πίσω τζάμια, ράδιο-cd με MP3 με θύρα USB και Bluetooth.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός κινητήρας 1.6 λίτρου, απόδοσης 136 ίππων και μέγιστης ροπής 160 Nm. Η μέση κατανάλωση βρίσκεται στα 6,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων στα 147 γρ./χλμ..

Παράλληλα, τον Μάρτιο, θα έρθει και το πετρελαιοκίνητο Swift, 1,3 DDis, με τους 75 ίππους και μέση κατανάλωση μόλις 4,2 λτ./100 χλμ.. Αρχικά θα είναι διαθέσιμη η έκδοση Swift 5D GLX , ενώ τον Μάιο θα προστεθούν στην γκάμα οι εκδόσεις Swift GL σε 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ φωτό από το Swift Sport

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης