Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι η μεγαλύτερη και πιο πρακτική έκδοση της νέας γενιάς του Astra, προσφέροντας τη βέλτιστη ευρυχωρία στους επιβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Astra Sport Tourer βασίζεται σχεδιαστικά στο hatchback, έχοντας επιμηκυμένο πίσω τμήμα που τονίζει τον station χαρακτήρα του. Το μήκος του αμαξώματος είναι στα 4,7 μέτρα, το πλάτος αγγίζει τα 1.870 χλστ. και το ύψος το 1,5 μέτρο. Η αισθητική του παραπέμπει σε shooting brake, αναδεικνύοντας τις δυναμικές γραμμές του αυτοκινήτου. Σε σχέση με τον προκάτοχό του, η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ έχει αυξηθεί κατά 80 λίτρα, ξεκινώντας από τα 540 λτ. και φθάνοντας τα 1.630 λτ. με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Όσον αφορά στους κινητήρες, στη βάση της γκάμας είναι ο 1.0 Turbo ecoFLEX των 105 ίππων, με τις τιμές να ξεκινούν από 19.340 ευρώ με απόσυρση. Η έκδοση με τον 1.6 CDTI των 110 ίππων κοστίζει 19.849 ευρώ και η ισχυρότερη με τους 136 ίππους ξεκινά από 22.106 ευρώ. Για όσους επιθυμούν υψηλότερες επιδόσεις, υπάρχει ο 1.6 CDTI BiTurbo απόδοσης 160 ίππων και κόστους 25.270 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει έξι αερόσακους, σύστημα ευστάθειας ESP, ηλεκτρικά παράθυρα, air condition, φώτα ημέρας LED, ζάντες 16 ιντσών, πακέτο υποβοήθησης οδηγού, οθόνη αφής 7 ιντσών, ηλεκτρονικό κλιματισμό, cruise control και πολλά ακόμα.

Δείτε εδώ το νέο Astra και όλες τις εκδόσεις


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης