Ντεμπούτο στην ελληνική αγορά κάνει η νέα γενιά του μεσαίου μοντέλου της Ford, με την εισαγωγική εταιρεία να ανακοινώνει τις τιμές και τις εκδόσεις εξοπλισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Mondeo θα είναι διαθέσιμο σε πεντάθυρο και station wagon αμάξωμα, έχοντας κάτω από το καπό τρεις κινητήρες βενζίνης και ισάριθμους diesel. Στη βάση της γκάμας είναι ο 1.0 Ecoboost με τους 125 ίππους, η τιμή του οποίου ξεκινά από τα 21.705 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της απόσυρσης.

Ακολουθεί ο 1.5 Ecoboost των 160 ίππων και στην κορυφή είναι ο δίλιτρος με τους 240 ίππους. Οι τιμές ξεκινούν από 22.635 ευρώ και 33.995€, αντίστοιχα. Στους diesel, υπάρχει ο 1.6 TDCi με 115 ίππους και τιμή από 23.635€, ενώ ο δίλιτρος προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος (150 και 180 ίππους), με τιμή από 29.897 και 31.250 ευρώ, αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εξοπλιστικές εκδόσεις είναι τρεις (Trend, Titanium, Titanium+), με τη βασική να είναι υπέρ-πλούσια, περιλαμβάνοντας 9 αερόσακους, σύστημα start/stop, ΕSP με Hill start assist, πίσω φώτα LED, διζωνικό κλιματισμό, σύστημα SYNC με οθόνη 4,2 ιντσών TFT, ράδιο/CD, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, προβολείς ομίχλης, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής, καθώς και ζώνες ασφαλείας με ενσωματωμένους αερόσακους για τους πίσω επιβάτες.

Αναλυτικές πληροφορίες για το νέο Mondeo θα έχουμε τις επόμενες μέρες, έπειτα από την πρώτη οδηγική επαφή μας που θα γίνει στην Αράχοβα, στο πλαίσιο της πανελλαδικής παρουσίασης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης