Το νέο Kia Sportage έφτασε στην χώρα μας και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές του μοντέλου, το οποίο προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης, diesel, υβριδικούς και plug-in hybrid.

Η βασική έκδοση αφορά τον 1.600άρη τούρμπο και ήπια υβριδικό κινητήρα απόδοσης 150 ίππων, ο οποίος στέλνει την κίνηση στους εμπρός τροχούς με αρχική τιμή τα 29.990 ευρώ. Για όσους ενδιαφέρονται για τετρακίνητη έκδοση, αυτή έρχεται στην έκδοση Ex Titanium και ξεκινά από τα 35.290 ευρώ, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η ισχυρότερη έκδοση των 265 ίππων αφορά το plug-in σύνολο με αυτόματο εξάρι κιβώτιο και τετρακίνηση στα 46.990 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντυπωσιακό και άκρως hi-tech εσωτερικό του
Το εσωτερικό είναι προσεκτικά μελετημένο. Στο επίκεντρο βρίσκεται μια όμορφη καμπύλη οθόνη 12,3 ιντσών με δυνατότητες αφής και σπορ αεραγωγοί. Η οθόνη αφής αποτελεί το κέντρο της διασύνδεσης οδηγού και επιβατών, της λειτουργικότητας και των αναγκών χρήσης. Ο πίνακας οργάνων με διαγώνιο επίσης 12,3 ιντσών είναι εξοπλισμένος με οθόνη υγρών κρυστάλλων τελευταίας γενιάς για γραφικά  απίστευτης ακρίβειας και ευκρίνειας.

Όπως κάθε σύγχρονο αυτοκίνητο, έτσι και το κορεατικό SUV επωφελείται των πιο σύγχρονων τεχνολογιών. Εξοπλίζεται με δεκάδες συστήματα, όπως το Advanced Driver Assistance System (ADAS) για την αποφυγή κινδύνων, το Forward Collision-Avoidance Assist της Kia με λειτουργία Junction Tuning, που βοηθά αποφυγή συγκρούσεων με τα επερχόμενα αυτοκίνητα που έρχονται από αριστερά στις διασταυρώσεις και το Smart Cruise Control.

Χάρη στις αυξημένες διαστάσεις του αμαξώματος, οι χώροι για τους επιβάτες τοποθετούνται στο άνω άκρο της κατηγορίας. Το πορτμπαγκάζ έχει όγκο 591 λίτρα, που με την αναδίπλωση των καθισμάτων εκτοξεύεται στα 1.780 λτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τιμές ανά έκδοση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης