Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τον τιμοκατάλογο αλλά και τις προσφερόμενες εκδόσεις για το νέο HR-V e:HEV παρουσίασε η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda. To επιβλητικό νέο C-SUV ξεκινά την εμπορική του διάθεση από 32.500 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο HR-V e:HEV χρησιμοποιεί την προηγμένη υβριδική τεχνολογία με δύο ηλεκτροκινητήρες συνδεδεμένους με έναν βενζινοκινητήρα i-VTEC 1.5λτ. αποδίδοντας συνδυαστική ισχύ 131 ίππων και 253Nm ροπής. Η απολαυστική οδηγική εμπειρία του ολοκληρώνεται με το καινοτόμο κιβώτιο μίας σχέσης ενώ χαρακτηριστικό είναι πως η κατανάλωση του είναι μόλις 5.4λτ./100χλμ. και το 0-100 έρχεται σε 10.6 δευτ. 

Απόλυτο highlight τα καθίσματα Magic Seats
Η μίνιμαλ αισθητική του εσωτερικού αυξάνει την αίσθηση ευρυχωρίας, την ώρα που η οριζόντια διάταξη του πίνακα οργάνων αλλά και οι νέοι αεραγωγοί συμπληρώνουν την όμορφη ατμόσφαιρα που απολαμβάνουν οι επιβάτες. Απόλυτο όμως highlight αποτελούν τα καθίσματα Magic Seats τα οποία διαθέτουν δύο επιλογές αναδίπλωσης, προσφέροντας εναλλακτικές διαμόρφωσης του χώρου.

Οι τιμές για την Ελλάδα
Το νέο HR-V e:HEV προσφέρεται στις εξοπλιστικές εκδόσεις Elegance, Advance και Advance Style με τις τιμές να διαμορφώνονται σε 32.500, 35.300 και 38.500 ευρώ αντίστοιχα. Σε κάθε περίπτωση το μοντέλο έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και η σουίτα συστημάτων από την βασική κιόλας έκδοση είναι πληρέστατη με κλιματισμό, cruise control, κάμερα οπισθοπορείας, οθόνη αφής 9 ιντσών, Brake Hold κ.α.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης