Μία μέρα μετά την παρουσίαση του Ford F-150 Raptor SuperCrew, η Nissan αποκάλυψε το δικό της θηριώδες
pick-up, ανεβάζοντας τον πήχη στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βαμμένο σε ματ απόχρωση τιτανίου, με πορτοκαλί λεπτομέρειες και τεράστιους τροχούς διαστάσεων 37 ιντσών, το TITAN Warrior είναι έτοιμο για σκληρές καταστάσεις. Δημιουργήθηκε από την ομάδα σχεδιασμού της εταιρείας στις ΗΠΑ και είναι εμπνευσμένο από τους πολεμιστές στην αρχαία Ελληνική μυθολογία.

Βασίζεται στην έκδοση παραγωγής του νέου TITAN XD, έχοντας όμως πιο δυναμική και extreme εμφάνιση, με το ύψος του αμαξώματος να έχει αυξηθεί κατά 8 εκατοστά και το πλάτος κατά 7,6 εκατοστά. Η μάσκα και οι προβολείς έχουν ανασχεδιαστεί, τα φτερά είναι πιο φαρδιά, όπως και οι αεραγωγοί, με το τεράστιο καπό να ισορροπεί τέλεια με την μεγάλη μπροστινή ποδιά και τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την εμφάνιση του πρωτότυπου, συμπληρώνουν οι προβολείς LED, οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης και οι προστατευτικές ποδιές. Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί επενδύσεις με ανθροκονήματα, δέρμα και γυαλισμένο χρώμιο. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V8 5.0 Turbo Diesel κινητήρας απόδοσης 390 ίππων και 545Nm ροπής, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης