Με κινητήρα 1.5 Ecoboost και για πρώτη φορά ως τετρακίνητο θα είναι διαθέσιμο το νέο πολυμορφικό της Ford, το οποίο θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού, τον Οκτώβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δεύτερη γενιά του S-MAX βασίζεται σχεδιαστικά στο πρωτότυπο που είδαμε πέρυσι στην Φρανκφούρτη, έχοντας την ίδια μάσκα με τα ανανεωμένα Focus και Fiesta, πιο δυναμικές γραμμές και καινούργια φωτιστικά σώματα.

Κατασκευάζεται πάνω στην πλατφόρμα του νέου Mondeo, με το εσωτερικό να είναι πιο ποιοτικό, πολυτελές και πρακτικό. Τα καθίσματα της δεύτερης και τρίτης σειράς είναι ηλεκτρικά αναδιπλούμενα, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά στην κατηγορία, με το πορτμπαγκάζ να ανοίγει με ένα… πέρασμα του ποδιού από κάτω, όπως στο Kuga.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός είναι υπερ-πλούσιος, περιλαμβάνοντας θερμαινόμενα-ψυχώμενα εμπρός καθίσματα με λειτουργία μασάζ, αερόσακους κουρτίνας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη κολόνα τιμονιού και πολλά ακόμα.

Αν και η Ford δεν ανακοίνωσε επίσημα πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα των κινητήρων, είναι βέβαιο ότι φέρει τον καινούργιο 1.5 Ecoboost με τους 160 ίππους, τον 2.0 Ecoboost με του 240 ίππους και τον diesel 2.0 TDCI, απόδοσης 120, 150 και 180 ίππων. Eπίσης, για πρώτη φορά το επταθέσιο MPV της Ford προσφέρεται προαιρετικά και με σύστημα τετρακίνησης.


Οι πωλήσεις του νέου S-MAX θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2015

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης