Τις πρώτες επίσημες εικόνες και στοιχεία του νέου DS3 Cabrio, το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση του Παρισιού, στα τέλη Σεπτεμβρίου, έδωσε η Citroen. Το νέο ανοικτό μικρό της γαλλικής φίρμας αναμένεται στις ευρωπαϊκές αγορές στις αρχές του 2013.

Το DS3, από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε, κέρδισε τους καταναλωτές με τη μοντέρνα και δυναμική εμφάνισή του. Η ανοικτή έκδοση, ωστόσο, φαίνεται πως ταιριάζει ακόμα περισσότερο στον χαρακτήρα του μοντέλου, προσδίδοντάς του ακόμα πιο ελκυστική εικόνα. Η υφασμάτινη ηλεκτρική οροφή είναι αναδιπλούμενη τριών σημείων και μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και με ταχύτητα 120 χλμ./ώρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τις σχεδιαστικές αλλαγές στο μεσαίο και πίσω τμήμα του αμαξώματος, οι διαστάσεις παραμένουν στα ίδια επίπεδα με την κλειστή έκδοση, με το βάρος να είναι αυξημένο κατά 25 κιλά. Στα πίσω καθίσματα μπορούν να φιλοξενηθούν ακόμα και τρία άτομα, με το πορτ-μπαγκάζ να είναι από τα κορυφαία της κατηγορίας, με 245 λίτρα χωρητικότητας. Κάτω από το καπό θα φέρει τον γνωστό κινητήρα 1,6 VTi των 120 και 156 ίππων, προσφέροντας επιδόσεις και οικονομία καυσίμου.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δείτε εδώ το νέο DS3 Cabrio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης