Η ιαπωνική μάρκα παρουσίασε επίσημα το καινούριο WRX S4, το οποίο τροφοδοτείται από ένα κινητήρα 2.0 Turbo και θα πωλείται αρχικά μόνο στην τοπική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όνομα S4» παραπέμπει στα «Sports performance – Safety performance – Smart driving – Sophisticated feel». Ουσιαστικά πρόκειται για ένα sedan αυτοκίνητο με σπορ χαρακτηριστικά, αυξημένο μεταξόνιο κατά 25 χλστ. σε σχέση με το απλό WRX και ελαφρώς μεγαλύτερους χώρους.

Ξεχωρίζει για τα δύο νέα χρώματα «WR Blue Pearl» και «Crystal White Pearl», τον αεραγωγό στο καπό, τις ζάντες 18 ιντσών, τα φώτα LED, το διαχύτη, τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης και το χαμηλωμένο αμάξωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια σπορ φιλοσοφία ακολουθείται και στο εσωτερικό, με τις δερμάτινες επενδύσεις, τις κόκκινες ραφές, τις λεπτομέρειες αλουμινίου και carbon, καθώς και τον κόκκινο φωτισμό, να ξεχωρίζουν.

Τροφοδοτείται από τον δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα boxer, απόδοσης 300 ίππων και 400 Nm ροπής. Συνδυάζεται με το κιβώτιο CVT (Sport Lineatronic) το οποίο στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης Symmetrical All-Wheel Drive.

Στον εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται επίσης, τα συστήματα EyeSight, Adaptive Cruise Control, Pre-Collision Braking Control και Vehicle Lane Departure Warning.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης