Στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού, σε περίπου έξι εβδομάδες, θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του Toyota Auris. Το ιαπωνικό μοντέλο διαθέτει σπορ γραμμές και αναμένεται να κλέψει την παράσταση στην κατηγορία του, όταν κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε Ιαπωνία αλλά και Ευρώπη.

Το νέο Auris θα είναι κατά 40 κιλά ελαφρύτερο, το μήκος του θα φθάνει τα 4,275 μέτρα (1,76 πλάτος και 1,46 ύψος), ενώ ο χώρος αποσκευών θα αγγίζει τα 360 λίτρα. Από πλευράς κινητήρων, θα υπάρχουν εκδόσεις 1,3 και 1,6 λίτρων (βενζίνη), ενώ η έκδοση diesel θα έχει χωρητικότητα 1,4 λίτρα. Επίσης, θα υπάρξει και υβριδική έκδοση, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο κινητήρας των 1,8 λίτρων θα παραμείνει ο ίδιος ή εάν θα αντικατασταθεί από έναν με χωρητικότητα 1,6 λίτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Toyota, το νέο Auris θα είναι πιο απολαυστικό στην οδήγηση. Η κίνηση αυτή έχει να κάνει με την όλη φιλοσοφία της μάρκας, η οποία αλλάζει, θέλοντας να δώσει στους πελάτες της την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο που οδηγούν δεν είναι απλώς ένα κουτί με ρόδες.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε παρακάτω για να δείτε φωτογραφίες από το νέο Toyota Auris

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης