Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η κορεατική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της κορυφαίας έκδοσης του supermini αλλά κι ένα βίντεο από τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης στους παγωμένους δρόμους της Λαπωνίας και τη λίμνη Arjeplog.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αμάξωμα του i20 N είναι καμουφλαρισμένο, ωστόσο διακρίνονται κάποια στοιχεία, όπως το χαμηλωμένο ύψος του οχήματος, τα spoiler στο πλάι, οι μεγάλες ζάντες, οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων και η διπλή απόληξη της εξάτμισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί του τμήματος Hyundai N ολοκλήρωσαν τα τεστ σε ακραίες συνθήκες και πλέον το μόνο που απομένει είναι να αναλυθούν τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν, να γίνουν οι βελτιώσεις και να μπουν οι τελικές πινελιές.

Το hot supermini των Κορεατών τοποθετείται απέναντι από το Fiesta ST. H εταιρεία κάνει λόγο για ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο, στημένο από τους κορυφαίους του είδους, όπως τον οδηγό του WRC, Thierry Neuville.

Αν και η Hyundai δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για το i20 N, είναι βέβαιο πως κάτω από το καπό βρίσκεται ο 1.6 turbo κινητήρας απόδοσης περίπου 200 ίππων.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο θα δοθούν το επόμενο διάστημα. Έως τότε απολαύστε το βίντεο στην ονειρική Λαπωνία, με πρωταγωνιστές το i20 WRC, το κεντρομήχανο RM19 και το καμουφλαρισμένο i20 N.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης