Ριζικά αναβαθμισμένο, με ελκυστικό design, δυναμικές γραμμές και νεανική φιλοσοφία, το νέο μεγάλο SUV της κορεατική φίρμας μετρά αντίστροφα τον χρόνο για την παγκόσμια πρεμιέρα.

Το καινούργιο Santa Fe θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο. Η Hyundai αποκαλύπτει σιγά σιγά τα κομμάτια του αυτοκινήτου, δίνοντας στη δημοσιότητα δύο σκίτσα από το πρωτότυπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται, το μοντέλο φέρει μεγάλη μάσκα με πλέγμα, ευμεγέθεις αεραγωγούς, τονισμένα φτερά, κεκλιμένη γραμμή οροφή και μυώδες πίσω τμήμα. Θα συνεχίσει να προσφέρεται ως πενταθέσιο και επταθέσιο, έχοντας ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις, υιοθετώντας αρκετά στοιχεία και από το μικρότερο Kona.

Στο εσωτερικό έχει δοθεί ένας premium χαρακτήρας, με την ποιότητα κατασκευής να είναι σημαντικά βελτιωμένη. Ενσωματώνει πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, όπως αυτόματο φρενάρισμα, σύστημα προειδοποίησης παιδιών στο πίσω κάθισμα και πολλά ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, κάτω από το καπό θα δούμε κινητήρες βενζίνης και diesel, με την κίνηση να μεταφέρεται στους εμπρός ή στους τέσσερις τροχούς. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξει plug-in hybrid και ηλεκτρική έκδοση.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης