Η νέα γενιά του εμβληματικού αμερικανικού μοντέλου με τη «μάτσο» εμφάνιση και τις υψηλές εκτός δρόμου δυνατότητες βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης, καθώς η πρεμιέρα πλησιάζει.

Όπως γνωρίζουμε, το νέο Jeep Wrangler διαθέτει τη βασική σχεδιαστική φιλοσοφία, αυτή που το έκανε διάσημο παγκοσμίως, έχοντας όμως ακόμη πιο δυναμική και επιβλητική εικόνα. Βασίζεται σε πλαίσιο τύπου σκάλας, κάνοντας χρήση χάλυβα υψηλής αντοχής και αλουμινίου, προκειμένου να μειωθεί το βάρος και να αυξηθεί η ακαμψία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναβαθμισμένο είναι το εσωτερικό, προς όφελος των χώρων, της εργονομίας και της πρακτικότητας. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδοχές αμαξώματος, με υφασμάτινη οροφή, αναδιπλούμενη ή hardtop. Όσον αφορά στους κινητήρες, σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, φέρει έναν δίλιτρο turbo βενζίνης με άμεσο ψεκασμό, έναν V6 3.6 Pentastar και δύο diesel χωρητικότητας 2.2 και 3.0 λίτρων.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η κατασκευή του θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο, στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Οχάιο, και το λανσάρισμα στην τοπική αγορά έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2018.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης