Του Λουκά Παπαλάμπρου

Την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, η κορεατική φίρμα θα παρουσιάσει επίσημα τη νέα γενιά του Soul, στο πλαίσιο της έκθεσης του Λος Άντζελες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να μας κρατήσει σε εγρήγορση, η KIA έδωσε στη δημοσιότητα μία σειρά teaser φωτογραφιών, αποκαλύπτοντας τόσο τη σιλουέτα του αυτοκινήτου, όσο και ορισμένες λεπτομέρειες από το εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο διατηρεί τον γνωστό ιδιαίτερο σχεδιασμό του, έχοντας όμως πιο κομψές γραμμές, δυναμικά φωτιστικά σώματα και ελκυστική οροφή. Στην καμπίνα έχει τοποθετηθεί καινούργια οθόνη αφής που ενσωματώνει σύστημα πλοήγησης και πληθώρα εφαρμογών, καθώς και τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι. Εντύπωση κάνουν τα έντονα χρώματα στις επιφάνειες και το εμπνευσμένο σχέδιο με το όνομα του μοντέλου πάνω από την εσωτερική χειρολαβή στην πόρτα.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, το Soul βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τα Stonic και Hyundai Kona, γεγονός που ωφελεί τόσο την ευελιξία όσο και την πρακτικότητα. Όσον αφορά στους κινητήρες, θα εφοδιάζεται με τον τρικύλινδρο 1.0 T-GDi και τον 1.6 T-GDi, ενώ στις επιλογές θα συμπεριλαμβάνεται και αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση, υιοθετώντας τις προδιαγραφές του Kona Electric.



σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης