Η MINI μετά τη σειρά αξεσουάρ για τη νέα γενιά του δημοφιλούς μοντέλου Cooper, παρουσίασε και τις αποκλειστικές αποσκευές «Lifestyle Collection».

Οι τσάντες της MINI αντιπροσωπεύουν τον τέλειο συνδυασμό άνεσης, λειτουργικότητας και σύγχρονης σχεδίασης. Η συλλογή περιλαμβάνει αποσκευές  σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχημάτων, μεγεθών, με κύριο χαρακτηριστικό τη δυναμική χρήση χώρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σπορ συλλογή τσαντών πόλης «MINI by PUMA» κατασκευάζεται από ανθεκτικό νάιλον ύφασμα. Όλα τα μοντέλα έχουν επεκτεινόμενη χωρητικότητα που τα κάνει ιδανικά για τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της καθημερινής μετακίνησης. Οι τσάντες φέρουν ιμάντες ώμου σε σχέδιο ζωνών ασφαλείας ΜΙΝΙ και εντυπωσιακά πορτοκαλί φερμουάρ.

MINI by PUMA – Weekender Bag: έχει το τέλειο μέγεθος για ένα Σαββατοκύριακο και ο κύριος χώρος μπορεί να επεκταθεί χρησιμοποιώντας τους ταχυσυνδέσμους στο πλάι. Η τσάντα έχει επίσης ένα πρακτικό ανεξάρτητο χώρο με φερμουάρ και ενισχυμένη βάση με ανθεκτικά μεταλλικά ένθετα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

MINI by PUMA – Work Bag: ιδανική για μία άριστα οργανωμένη και προετοιμασμένη εργάσιμη ημέρα. Χάρη στους πολλούς χώρους της, έχετε πάντα εύκολη πρόσβαση στα έγγραφά σας. Με δύο μπροστινές θήκες και ειδική θήκη για Laptop, ξέρετε πού θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

MINI by PUMA – Large Holdall Bag: ο τέλειος σύντροφος στη δουλειά και το παιχνίδι. Το περιμετρικό φερμουάρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επέκταση της τσάντας όταν απαιτείται πρόσθετος χώρος. Η τσάντα περιλαμβάνει θήκη για laptop και μεταφέρεται εύκολα στον ώμο ή στο χέρι.

MINI by PUMA – Shoulder Bag: άνετη, πρακτική και κομψή με μεταλλικές αγκράφες και ενισχυμένη βάση. Η τσάντα περιλαμβάνει ειδική θήκη για laptop και η χωρητικότητά της μπορεί να αυξηθεί μέσω φερμουάρ.

MINI by PUMA- Wallet: Η συλλογή ολοκληρώνεται με το κομψό πορτοφόλι. Διαθέτει άφθονες θήκες για μπορείτε να μεταφέρετε με τάξη κάρτες, χαρτονομίσματα και κέρματα.

Επίσης, η MINI λανσάρει μία σειρά αποσκευών σε φωτεινά χρώματα, τέλεια για άνοιξη και καλοκαίρι. Για το μάθημα γιόγκα ή ένα ταξιδάκι το Σαββατοκύριακο, το σακίδιο MINI Big Duffle Bag είναι πρακτικό, κομψό και με άποψη. Τα σακίδια διατίθενται σε δέκα αποχρώσεις, από πορτοκαλί, πράσινες και μπλε μέχρι ασημί και χρυσές και όλα φέρουν το  λογότυπο της μάρκας.

Η πιο μικρή και διακριτική MINI Fashion Bag φέρει ένα φίνο λογότυπο στη γωνία και, όπως το μεγαλύτερο μοντέλο, διατίθεται με αποσπώμενο ιμάντα ώμου. Αυτό το μοντέλο διατίθεται σε αποχρώσεις φούξια, μαύρου και λευκού.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης