Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Στην κατασκευή και στον σχεδιασμό δικών μοντέλων πολυτελείας μπαίνει η ARES την φετινή χρονιά. Η εταιρεία που ειδικεύοταν στην ανακατασκευή πολυτελών αυτοκίνητων και είχε έδρα τη Μόντενα, ξεκίνησε την στρατηγική αλλαγή το 2021 και έτσι απο πάροχος υπηρεσιών βελτίωσης αισθητικής για τη βιομηχανία πολυτελών αυτοκινήτων, άλλων γνωστών εταιρειών πέρασε στον σχεδιασμό των δικών της πολυτελών μοντέλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον σκοπό αυτό η ARES αναζήτησε και βρήκε την συνεργασία τρίων νέων μετόχων που υα συνδράμουν οικονομικά στην νέα της προσπάθεια. Οι νέοι μέτοχοι που έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Μόντενα όπου σε μια διήμερη συνάντηση εξετάστηκαν οι δυνατότητες και οι στρατηγικές ανάπτυξης του νέου ομίλου. 

Στις συναντήσεις συμμετείχαν, εκτός από τους δύο ιδρυτικούς εταίρους Dany Bahar και Waleed Al Ghafari, και οι νέοι μέτοχοι που θα υποστηρίξουν τη στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας και θα την προωθήσουν περαιτέρω, όπως οι: Alfredo Altavilla, Boris Collardi, Marco Bizzarri και Philippe Gaydoul.

Μια τόσο σημαντική στιγμή σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας πορείας για την ARES Modena, η οποία θα δει την υλοποίηση ενός φιλόδοξου βιομηχανικού σχεδίου φιλοδοξεί να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στον τομέα της υπερπολυτελείας τα επόμενα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μοναδικές εγκαταστάσεις της ARES προσφέρουν ένα νέο επίπεδο σχεδίασης, ανάπτυξης, κατασκευής και πώλησης μοναδικών αυτοκινήτων στην καρδιά της Ιταλίας και μέσω ενός μεγάλου παγκόσμιου δικτύου. 

Η προηγμένη εγκατάσταση ARES στη Μόντενα άνοιξε τον Ιανουάριο του 2018 και, φέρνοντας όλες τις πτυχές της κατασκευής αμαξωμάτων κάτω από μια στέγη, έθεσε αμέσως ένα νέο παγκόσμιο πρότυπο για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την παράδοση κατά παραγγελία, εξατομικευμένων και μοναδικών αυτοκινήτων.

Συνδιάζοντας τις παραδοσιακές αξίες της ιταλικής χειροτεχνίας με προηγμένες τεχνολογίες, η ARES πραγματοποιεί τα όνειρα και τα οράματα των πελατών της δημιουργώντας μοναδικά οχήματα, αδύνατο να αποκτηθούν αλλού. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης