Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Βασιλεία της Ελβετίας, όπου δύο αστυνομικοί εγκλωβίστηκαν μέσα στο Tesla περιπολικό τους, κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ οι δύο αστυνομικοί καταδίωκαν ποδηλάτη με στόχο να τον ελέγξουν για ναρκωτικά, μόλις τον πλησίασαν αρκετά και έκαναν κίνηση να βγουν από το εν κινήσει όχημα, οι πόρτες του ηλεκτρικού αυτοκινήτου μπλόκαραν και τα όργανα του νόμου εγκλωβίστηκαν μέσα.

Το περιστατικό έγινε πριν δύο χρόνια, όμως η επίσημη αναφορά της αστυνομίας τώρα είδε το φως της δημοσιότητας, η οποία αναφέρει πως οι αστυνομικοί έκαναν νόημα σε έναν ποδηλάτη για έλεγχο ναρκωτικών, ο οποίος αρνήθηκε να σταματήσει και ξεκίνησε η καταδίωξη. Δυστυχώς όμως οι θύρες του οχήματος παρέμειναν μπλοκαρισμένες για αρκετή ώρα ακόμα και αφού το Tesla είχε ακινητοποιηθεί. Ο ποδηλάτης γρήγορα κατάλαβε την δύσκολη θέση των αστυνομικών και «έκοψε» ταχύτητα, περνώντας αργά και επιβλητικά από μπροστά τους.

Μάλιστα όσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότερο ο φυγάς άρχισε να κοροϊδεύει τους αστυνομικούς κάνοντας διάφορες μανούβρες και τελικά έπεσε πάνω στο Tesla περιπολικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από μερικά λεπτά όμως η μία πίσω πόρτα άνοιξε για 60 εκατοστά και οι αστυνομικοί κατάφεραν να βγουν και τελικά να συλλάβουν τον ποδηλάτη. Αξίζει να αναφέρουμε πως για αντίστοιχες περιπτώσεις, τα Tesla έχουν ειδικό μηχανικό μοχλό που μπορεί να ανοίξει τις πόρτες ακόμα και αν δεν υπάρχει ρεύμα στο όχημα.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης