Διαθέτει στη γκάμα της ορισμένα από τα πιο πολυτελή, άνετα και εντυπωσιακά αυτοκίνητα. Τα μοντέλα της, απευθύνονται σε ανθρώπους που επιζητούν την αποκλειστικότητα και φυσικά διαθέτουν το ανάλογο χρηματικό ποσό για να τα αποκτήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο δημιούργημα της Bentley, ακούει στο όνομα Mulsanne Birkin Limited Edition. Πρόκειται για μια ειδική έκδοση που θα παραχθεί σε μόλις 22 μονάδες και θα παραδοθεί σε συγκεκριμένους πελάτες. Είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα (Ghost White, Damson και Fountain Blue/Dark Sapphire) και εξοπλίζεται με αποκλειστικές ζάντες 21 ιντσών.

Αυτό που κάνει τη διαφορά ωστόσο, είναι το σαλόνι. Το δέρμα και το ξύλο στα καθίσματα, το ταμπλό και τις πόρτες, είναι υψηλής ποιότητας και φυσικά χειροποίητο, με τους πίσω επιβάτες να έχουν στη διάθεσή τους δύο οθόνες LCD 8 ιντσών, DVD player, δυνατότητα σύνδεσης στο internet και ενσωματωμένα iPad στα τραπεζάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με το αυτοκίνητο προσφέρεται και ένα σετ από βαλίτσες, με την υπογραφή της βρετανικής φίρμας.

Κάτω από το μυώδες καπό, βρίσκεται ο V8 twin turbo κινητήρας των 6.75 λίτρων, απόδοσης 505 ίππων, με την κίνηση να περνά στους τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης