Έτοιμο να αλλάξει τις μετακινήσεις στην Ελλάδα δηλώνει το AMI-γώς ηλεκτρικό Citroen Ami που αποτελεί μία οικονομική και έξυπνη εναλλακτική για τις μετακινήσεις εντός πόλης. Το λιλιπούτειο διθέσιο ηλεκτρικό μοντέλο βρίσκεται ήδη στις αντιπροσωπείες της Citroen και με τιμή στα 6.500 ευρώ (με την κρατική επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά») είναι έτοιμο να προσφέρει την απόλυτη ελευθερία στις μετακινήσεις εντός πόλης.

Από την μία προστατεύει από τα καιρικά φαινόμενα όπως ένα αυτοκίνητο, από την άλλη είναι ευέλικτο και οικονομικό όσο ένα scooter για δύο άτομα. Το Ami έχει μήκος 2.4 μ. αυτονομία 75χλμ. και φορτίζει πλήρως σε οικιακή πρίζα σε μόλις 3 ώρες, την ώρα που υπάρχει και η επαγγελματική έκδοση Ami Cargo στην τιμή των 6.800 ευρώ με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Το μεγαλύτερο προσόν του είναι το γεγονός πως μπορούν να το οδηγήσουν και ανήλικοι από 16 ετών καθώς δεν απαιτεί δίπλωμα αυτοκινήτου. Μάλιστα η τιμή του «πέφτει» στα 5.500 ευρώ σε όσους νέους έως 29 ετών το αποκτήσουν. Σίγουρα ένα όχημα που θα προτιμούσαν πολλοί γονείς να δουν το παιδί τους αντί σε ένα δίτροχο, εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Citroen Ami είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα με ιπποδύναμη 8 ίππων, τελική ταχύτητα στα 45χλμ./ώρα και αυτονομία 75χλμ. Μπορεί να φορτιστεί σε απλή πρίζα σε μόλις  3 ώρες και ενώ σίγουρα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το κύριο αυτοκίνητο μίας οικογένειας, είναι ξεκάθαρη μία πανέξυπνη και οικονομική λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις εντός πόλης.

Το Citroen Ami είναι επίσης η πιο hot νέα πρόταση στην αγορά των ενοικιάσεων. Τόσο σε νησιά όσο και σε πόλεις, προβλέπεται να πρωταγωνιστήσει απέναντι στα δίτροχα, καθώς η μεγαλύτερη ασφάλεια που προσφέρει αλλά και η μηδενική απαίτηση για καύσιμο, το μετατρέπουν ως την απόλυτη επιλογή.

Το μοντέλο προσφέρει συνολικά τέσσερα κιτ εξατομίκευσης ενώ το μέγεθος της επιτυχίας του δηλώνουν ήδη οι 14.000 προπαραγγελίες που έγιναν όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν λίγους μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με 6.500 ευρώ παίρνεις ηλεκτρικό πόλης, έχοντας 75χλμ. αυτονομίας σε μόλις 3 ώρες φόρτισης σε οικιακή πρίζα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης