Του Λουκά Παπαλάμπρου

Τα μοντέλα της γκάμας της ανήκουν στα εξωτικά supercars ή στα Super Sport SUV στην περίπτωση της Urus. Απευθύνονται σε πελάτες με πολύ μεγάλα… πορτοφόλια, καθώς κοστίζουν μία, πολλές φορές και δύο περιουσίες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρ΄ότι, η τιμή τους είναι απαγορευτική για τους περισσότερους από εμάς, η ζήτηση για τα ονειρικά τετράτροχα αριστουργήματα της Lamborghini, ξεπερνά κάθε λογική – για τα δεδομένα πάντα της κατηγορίας.

Για να καταλάβετε τι εννοούμε, το πρώτο τρίμηνο του 2021, η ιταλική φίρμα παρέδωσε σε πελάτες ανά την υφήλιο 2.422 καινούρια αυτοκίνητα. Πρόκειται για τις υψηλότερες πωλήσεις που έχουν καταγραφεί στην ιστορία της μάρκας, τη συγκεκριμένη περίοδο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το best seller μοντέλο

Ο ισχυρός άνδρας της Lamborghini ποζάρει δίπλα στα πανίσχυρα αυτοκίνητα.

Πιο καλοπουλημένο όχημα και μάλιστα με διαφορά ήταν η Urus. Το διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου, παραδόθηκαν 1.382 μονάδες του εκθαμβωτικού SUV. Αρκετά πιο πίσω βρέθηκε η Huracan με 753 πωλήσεις, ενώ τρίτη ήταν η Aventador (287). 25% πάνω είναι οι παραγγελίες

Μεγαλύτερες αγορές παραμένουν αυτές των ΗΠΑ και της Κίνας, ενώ στην Ευρώπη, τα πρωτεία κατέχει η Γερμανία.

Ο πρόεδρος και CEO της Lamborghini, Stephan Winkelmann, δήλωσε ότι παρά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις και αβεβαιότητες της αγοράς, η ζήτηση είναι εξαιρετικά υψηλή. Η παραγωγή έχει κλείσει μέχρι και τον Σεπτέμβριο και οι παραγγελίες συνεχίζουν να αυξάνονται.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Lamborghini Urus έπιασε τα 298 χλμ./ώρα πάνω σε πάγο

Πόσα χρήματα έβγαλε η Lamborghini το 2020;

Θυμάστε τη Lamborghini με τα ελαστικά των 17.000€;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης